OVER ONS

Welkom op de website van Manik-manik! Manik-manik is het Indonesië woord voor kralen. Het maken van sieraden is begonnen als hobby, maar al snel kwamen er vragen van vrienden en kennissen naar een webshop. Nou hier is hij dan! Helemaal zelf opgericht en gebouwd! We hopen dat het uitgroeit tot iets groots, iets unieks, een webshop waar iedereen het over heeft! Natuurlijk hopen we ook uiteindelijk echt een uniek merk te worden, maar laten we eerst hier maar eens mee beginnen!

Wat doen wij.......

Wij maken handgemaakte sieraden. We hopen elk maand weer nieuwe sieraden uit te kunnen brengen! Denk hierbij aan verschillende soorten armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Heb je iets leuks gezien op onze site maar heb je een andere maat of wil je liever een andere kleur, laat het ons weten en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Wil je op de hoogte gehouden worden om te zien wat we allemaal doen en gaan doen? Volg dan onze social media kanalen! Heb je een vraag of heb je feedback aan ons?  Neem dan contact met ons op, dat stellen wij zeer op prijs!